Вести

ЗЕЛЕНОВИЋ ЈЕ НЕРВОЗАН ЗБОГ ПОБЕДЕ СНС У НАКУЧАНИМА

Победа у Накучанима је победа становника Накучана. Њихова победа је у томе што су изласком у великом броју они бојкотовали и Душана Петровића и Небојшу Зеленовића и све оне који позивају на бојкот – рекао је др Бобан Бирманчевић, народни посланик у републичкој Скупштини и повереник ГО СНС у Шапцу гостујући у емисији “Актуелно” на ТВ АС.

Висока излазност од 63 посто, показује и да је СНС одабрала да подржи праве људе на тој листи за Савет МЗ Накучани и да је СНС радила нешто добро у Накучанима у претходном периоду. Друга страна која је у овом тренутку, нажалост, на власти у Шапцу није у Накучанима имала своју листу, јер нико није хтео да их представља – рекао је др Бирманчевић.

Радивој Мићић, повереник ГО СНС у Шапцу, коментаришући наводе актуелног градоначелника Небојше Зеленовића да би “председник Србије Александар Вучић убијао своје политичке противнике да се не плаши Американаца” говори о невероватној количини мржње коју у последње време можемо видети у иступима разних представника опозиције.

Нервоза коју су изазвали резултати у једној малој месној заједници, довело је до тога ако погледамо след догађаја и дешавања у последње време, да ниједна акција коју они покрену не иду наруку Небојши Зеленовићу и његовим пријатељима из странке. Преостаје им једино говор мржње који је овде испољен у свом најгорем облику – рекао је Радивој Мићић.

 

Извор: ГО СНС ШАБАЦ