БИРМАНЧЕВИЋ: ШАПЧАНИ УКАЗАЛИ ПОВЕРЕЊЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 05.04.2022.

др Бобан Бирманчевић, повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу и шеф Изборног штаба

Повереник Градског одбора СНС Шапца и шеф Изборног штаба др Бобан Бирманчевић захваљује грађанима који су у недељу дали подршку председнику Александару Вучићу и листи СНС-а. „Наш председник Александар Вучић, грађани и страначки активисти однели смо заједничку, убедљиву и историјску победу са освојених 37.000 гласова, што је 60 посто. Шапчани увек непогрешиво знају за кога гласају, коме и зашто дају своје поверење. Изборни резултати су такви да се тачно зна ко је колико радио и шта је урадио за народ и за државу“, истиче др Бирманчевић.

Са друге стране, бивши шабачки градоначелник Небојша Зеленовић, доживео је прави дебакл и са 18.000 гласова колико је његова ЗЗС имала на локалним изборима 2020. године, спао на мање од 8.000 гласова, што је за 56 посто мање. „Зеленовићу не помаже то што тражи подршку по страним амбасадама, ни измишљање афера, чиме се често служи у политичкој борби. У Београду можда и може да обмане људе јер га не познају, али у Шапцу је то немогуће. А разлика је што овај пут није могао ни да краде, као што је то чинио дуги низ година“, наглашава шеф Изборног штаба СНС др Бобан Бирманчевић.

Сматра да ће се Зеленовићевих 8.000 гласова додатно истопити до следећих избора, јер грађани Шапца никада нису гласали за неки број већ искључиво за рад, резултате и бољи живот.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ