БОЖИЋ: ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОКАЗАО КАКО СЕ БОРИ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 22.11.2022.

Сандра Божић

члан Председништва Српске напредне странке

Ако је мртав споразум онај који позива на мирно решавање несугласица, претпостављам да је предлог Санде Рашковић-Ивић распиривање мржње и хушкање на рат.

Санда директно позива на ескалацију сукоба без икакве обзирности према нашем народу који живи на Косову и Метохији.

Ту безобзирност од стране опозиције слушамо константно и кроз покушај криминализације српске листе.

О капитулацији Вучића говоре годинама у назад и ако за време његове власти Србија није изгубила ни један педаљ земље и то говоре они коју су учинили све да Косову омогуће данашњу позицију, на шта им се Приштинске власти неретко захваљују.

Ако неко нема права да прича о капитулацији то су управо представници Вука Јеремића који су за време своје власти пуштали на слободу албанске екстремисте, ћутала на погром Срба 2004. године и бежали у Румунију 2008. године као одговор на једнострану проглашену независност тзв. Косова. Зато нека се сете својих капитулација и престану да критикују председника Србије који је више пута до сада показао како се треба борити за Косово и Метохију и наш народ који тамо живи.

Питам се само какав би био њен коментар на све оне срамне потезе које је предузимао Вук Јеремић када је успостављао границу између Србије и Србије.

Познато је да сваки психијатар мора да има сопственог психијатра, зато је моја срдачна препорука Санди Рашковић-Ивић да га што пре промени, уколико већ нема свог терапеута. Њена шизофрена цепања могу једино да оправдам уколико овај савет није прихватила.