КЕСАР: ГРАНИЦЕ ЋУТИНОГ БЕЗОБРАЗЛУКА НЕ ПРИЗНАЈЕ КУЛТУРНА СРБИЈА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.11.2022.

Дејан Кесар

члан Председништва Српске напредне странке

Најгори међу најгорима наставља по старом њима знаном уходаном принципу. Лаж и само лаж да би се сакрила истина. А истина јесте да се јавности обраћа пропали примерак поквареног бизнисмена који је у бизнису тражио начин да се обогати преко грбаче народа. Као да тај исти народ нису до 2012. године пљачкали, понижавали па би опет још више. Границе Ћутиног безобразлука и лоповлука његових коалиционих сатрапа су само њима познате али те границе не признаје културна и поштена Србија. Најмање права да било шта каже на рачун Александра Вучића и Владе Републике Србије има народни посланик који у салу улази са цигаром а тобоже се залаже за екологију. О еколошким удружењима говори онај који је директно позивао да се затварају улице, ауто-путеви, да родитељи износе децу из кола као пасоше, да би ти “велики” еколози оправдали новац који добијају из иностранства.

Од оних који све најгоре мисле за Србију и за њене грађане. Прича велики бизнисмен о инвестицијама а не жели да каже да је тај исти Александар Вучић лично отворио преко 250 фабрика у местима у којима је тајкунски режим затварао фабрике и остављао комплетне породице на улици. Није рекао да данас просечна плата износи преко 650 евра што је дупло више него 2012. године. Али није рекао ни да се за време Александра Вучића изградило преко 300 километара ауто-путева, којима Виолини миљеници сваки дан путују до Скупштине. И неће то никада речи јер то би расветлило њихово незнање, неспособност и нестручност. Лагаће сваки дан, обмањиваће народ, затварати улице јер је то једино што знају. С друге стране Александар Вучић ће и даље водити политику стабилности, мира и економског напретка јер народ препознаје ко се бори за нашу Србију а ко жели да је упропасти и згази као до 2012. године. Управо овакве Ћуте, Туте и муте.