Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Да су у Савезу за Србију потпуно изгубили компас, али не и опсесију Александром Вучићем сведочи још једна у низу небулозних изјава једног од челника ове дружине Вука Јеремића да ће Александар Вучић одлучити ко ће да победи на изборима у Шапцу.

Његове бедне и неосноване инсинуације о томе да би неко пустио Небојшу Зеленовића да победи како би доказао да је остатак коалиције, који заговара бојкот, погрешио дубоко залазе у домен фантазије, прецењивања сопственог значаја и упозоравају на потпуно одвајање од реалности. А тек теза да један човек може да одлучи о резултату избора, јасно говори о томе како Јеремић доживљава демократију и у којој мери потцењује грађане. Зато, Градски одбор Српске напредне странке Шабац подсећа Вука Јеремића да о резултатима избора одлучују грађани и да је реч народа светиња.

Српска напредна странка на изборе излази спремна да стане на црту свима, а поготово Небојши Зеленовићу, који већ годинама уништава наш град.

Јасно је да ће Небојша Зеленовић изаћи на локалне изборе у Шапцу чему се Вук Јеремић и Бошко Обрадовић најгласније противе, јер можда полако схватају да су само изиграни пиони у шаховској игри тајкуна Драгана Ђиласа, чија ће их политика бојкота оставити ван институција система, у коме би неки други, међу којима и Зеленовић, могли да буду заступљени. Јер ће они на изборе изаћи. Опет у договору са Ђиласом.

Његову покварену политику седења на две столице прозрели су сви. Осим Јеремића и Обрадовића. Њима је пред пропашћу политике бојкота, у коалицији која се распада, и даље уместо Ђиласа, за све крив Вучић.

 

Извор: ГО СНС Шабац