САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац апелује на све суграђане да се строго придржавају свих мера које су у складу са проглашењем ванредног стања прописали надлежни органи.

Истовремено, поздраваљамо све активности, које у борби против Корона вируса предузимају стручњаци у оквиру тимова на чијем су челу председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић.

Посебно истичемо пример председника Вучића, који је својим даноноћним радом и посвећеношћу инспирација и охрабрење свима нама и бројним грађанима, који нам се јављају. То је још један разлог да послушамо све препоруке, које нам је упутио и да посебно припадници старије популације стриктно слушају упутства о томе да остану код својих кућа и заштите сопствено здравље.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац изражава апсолутну подршку свим мерама државних органа и верује да ћемо уз додатну самодисциплину успешно пребродити и овај тежак период.

Извор: ГО СНС Шабац