САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 01.07.2022.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац обавештава јавност да је дана 1. јула 2022. године дошло до промена у руководству овог одбора. Уместо досадашњих повереника др Бобана Бирманчевића, др Александра Пајића и Радивоја Мићића, одлуком председника Српске напредне странке Александра Вучића, за повереника је именован Живан Бајић из Шапца, доктор економских наука.

Нови повереник има задатак да у што краћем року обезбеди услове за организовање Изборне скупштине градског одбора. До тада, послове градског одбора обављаће повереник, а за свој рад одговара окружном одбору, Извршном одбору и председнику странке.

Промене у руководству ГО СНС Шабац, јасна је порука да странка наставља путем просперитета, замењује људе који су остварили историјски успех Српске напредне странке у Шапцу и указује прилику некоме за кога се сматра да има потенцијал да наследи традицију добрих резултата, да унесе нову енергију и спремност за будуће изазове.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ