САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 03.12.2021.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац обавештава грађане да не наседају на лажи активиста бивше власти које шире по друштвеним мрежама, да ће чланови нашег одбора на било који начин бити укључени у сутрашње блокаде моста и саобраћајница које су најављене у нашем граду, односно да ће имати било какву реакцију поводом најављених протеста самозваних еколога. Овакве неистине одлучно демантујемо и наглашавамо да такве информације искључиво за циљ имају да изазову тензије.

Бивши градоначелник Небојша Зеленовић и вођа батинаша, посредством својих гласноговорника упорно покушава да изазове инциденте на шабачким улицама и у тој намери не престаје да се служи безочним неистинама.

Подсећамо грађане да је блокада моста на Сави, као и блокада свих виталних саобраћајница противзаконита. Уз ово, скуп на који данима агресивно позива под паролом да се бори за екологију, није ни пријављен у складу са законом, већ дилетантски, како само Зеленовић и групица њему блиска умеју.

Градски одбор Српске напредне странке позива суграђане да остану мирни, а нека групица која је прошле године поражена на изборима због крађе и упропашћавања нашег града, поново читавој Србији покаже своје право лице – да им је једино важно да се изазивањем нереда врате на власт.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ