САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.12.2021.

Пристојни грађани Ђиласовске Србије не оклевају да народу покажу како они то виде свој повратак на власт. Само метком у председника Србије Александра Вучића! Ова самозвана елита, гвоздена песница слободе и правде, сматра да је легитимно стрељати председника државе. Надају се, ваљда, да ће их газде по хитном поступку инсталирати на власт. Нема везе што су сви до једног неспособни, а то су и показали за 12 година колико су били на челу Србије.

Овим јунацима, првоборцима демократије, очекивано се придружио и редитељ Горан Марковић. Нада се овај тужни и несрећни човек да је убиство председника државе једини сигуран пут да узме новац за своје филмове, не разматрајући ону другу могућност, а то је да надлежнима из ове области понуди квалитетно филмско дело. Налик на своје једнако креативне колеге, и Марковић решење за своје јаде види у злочину. И то не крије. Тиме се дичи.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац мора да разочара ову такозвану културну елиту која из дана у дан отворено позива на крвопролиће, хушка, линчује – господо редитељи, академици, универзитетски професори, народ вас неће! Грађани су видели каква је пропаст иза вас остала и са каквим пробисветима је наша земља имала посла. И док Александар Вучић из дана у дан има све већу подршку у народу због резултата које остварује, од вас могу да чују једино позиве на убиство неистомишљеника. И онда се питате зашто вас се сви гнушају.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ