САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 27.12.2021.

Избори за савете пет месних заједница који су одржани у недељу, показали су шта Шапчани мисле о политици Српске напредне странке, а шта о политици бившег градоначелника, сада лажног еколога и блиског сарадника албанских лобиста Небојше Зеленовића. У свих пет месних заједница, кандидати које је предложила Српска напредна странка освојили су апсолутну победу!

Подсећамо да су 2017. године у ових пет месних заједница, од укупно 43 места за чланове савета, кандидати које је подржала Српска напредна странка освојили су 30 мандата. На овим изборима освојили су свих 43 места!

Шабачки опозиционари Небојша Зеленовић, Душан Туфегџић и остала братија, сакрили су се иза једног јединог кандидата којег су предложили, очигледно да би испитали шта грађани мисле о њима. Провео се као бос по трњу! У Мачванском Причиновићу овај кандидат освојио је дупло мање гласова својих комшија од последњег позиционираног кандидата којег је подржала Српска напредна странка.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац стога сматра да је разлог све веће нервозе Небојше Зеленовића, што трпи поразе и на изборима за чланове савета месних заједница. Овај новопечени еколог, подстакнут од својих финансијера који се истовремено залажу за Велику Албанију, покушава на све начине да дестабилизује нашу државу. Ређају се ултиматуми које даје Влади Републике Србије, а све са циљем да га западноевропски пријатељи инсталирају на власт без избора.

Морамо да разочарамо и Небојшу Зеленовића и све оне који на силу желе да сруше власт и председника Александра Вучића. Народ је рекао своје мишљење, а у Србији је на власт могуће доћи само на изборима.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ