САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 15.05.2022.

Пропали еколог Небојша Зеленовић очигледно након сваких избора добије амнезију, па заборави да су избори одржани и крене да најављује како ће да сруши председника Александра Вучића, а Српску напредну странку отера у опозицију. Тако одлучан, заборавио је да ни у родном граду његова политика одавно нема подршку. Његов кандидат за председника државе, на изборима одржаним пре само месец дана, једва да је у Шапцу освојио 3.600 гласова! А Александар Вучић десет пута више.

“Ударна песница” чувара животне околине поражен је и на месту за које је мислио да ће бити прекретница и које ће га лансирати на челну позицију у држави. У Горњим Недељицама код Лознице, доживео је праву катастрофу. Није помогла ни великоалбанска лобисткиња Виола фон Крамон, није помогла ни тобожња брига за јадарске плодне оранице. Добили су 54 гласа, а на једном бирачком месту, чак, 0 (нула). Поређења ради, за оног “којег само што нису срушили” у Горњим Недељицама гласало је 442 бирача.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац подсећа Небојшу Зеленовића да су председнички и парламентарни избори одржани 3. априла. Свако ко учествује на изборима, природно, жели да победи. Али победу не доноси Виола фон Крамон, већ глас народа. Народ у Србији, њих 60 одсто, рекло је да верује Александру Вучићу. Небојши Зеленовићу не верују ни за цензус, јер ни цензус који је свега три одсто не би прешао да на изборе није изашао уз помоћ коалиције.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ