САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ МАЧВАНСКОГ ОКРУГА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 06.04.2022.

Окружни одбор СНС Мачванског округа

Скандалозне и по породицу потпредседника наше странке Милоша Вучевића опасне претње за сваку су осуду и хитну реакцију правосудних органа. Монструозне претње смрћу пријатељу и саборцу свих нас и његовој породици хитно морају бити прекинуте и процесуиране у складу са законом.

У политици и у свакодневном животу постоје црвене линије које су голим оком невидљиве али које сви виде и које се једноставно не смеју прелазити. Оваква директна претња која је дошла путем електронске поште од стране Љубомира Чаленића аларм је за хитну реакцију државних органа. Реакција на претње смрћу било чијој породици мора бити тренутна, не за неколико дана или сутра, не за неколико сати, одмах по сазнању да је безбедност било које породици у Србији угрожена.

Окружни одбор СНС Мачванског округа апсолутно стоји уз нашег потпредседника Милоша Вучевића и подржава га у борби за сигурност и правду и његове и сваке друге породице у Србији. Наглашавамо да претње не долазе случајно на ову адресу, Милош Вучевић је оличење борбе за лепшу, успешнију и праведнију Србију и све претње и напади који се континуирано понављају потврда су да је на правом путу.

Породица је светиња и ту светињу Милош Вучевић и СНС знаће да сачувају на најбољи могући начин!

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ