Вести

ЂОРЂЕВИЋ: СНС ИЗВУКЛА СРБИЈУ ИЗ ПОСЛЕДЊЕГ КРУГА ПАКЛА

Србија је достигла историјски минимум када је у питању стопа незапослености, плате и пензије се крећу узлазном путањом, а млади људи добијају прилику да раде и одлучују, али и подстицај да оснивају своје породице, рекао је члан Председништва Српске напредне странке и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.

Говорећи о резултатима које је СНС постигла током 12 година постојања, Ђорђевић је поменуо и да су борци добили заслужено место, особе са инвалидитетом вишеструку помоћ, а дискриминација по било ком основу сведена је на минимум.

"Деца се налазе на врху приоритета рада Владе", рекао је Ђорђевић и додао да је боља будућност за све грађане визија коју ће СНС остварити "марљивим радом, следећи председника Александра Вучића".

Ђорђевић је рекао да је долазак СНС-а на власт захтевао предан рад, велико залагање, храброст и истрајност у борби да Србија буде оно што она јесте данас.

"Они који су били пре нас на власти довели су Србију до дна. Налазили смо се у амбису из кога је било јако тешко изаћи. Александар Вучић имао је довољно храбрости и снаге да крене у борбу против свега лошег што нас је задесило. Следећи њега, и јасну визију коју има, успели смо да нашу земљу извучемо из дугова, да створимо повољнију климу за живот и да се данас похвалимо добрим резултатима", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је додао да ни стални напади опозиције нису успели да спрече СНС да "Србију опорави и извуче из последњег круга пакла".

"Стални напади у појединим медијима, креирање лажне слике и спиновање, највише су погодили Вучићеву породицу током кампања које је опозиција водила против СНС-а. Опозиција је навикла да малтретира народ, да им породица не значи ништа, да краду, лажу, провоцирају и шиканирају све оне који не мисле као они. Захваљјући Вучићу наш народ се извукао из канџи лопова" рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић истиче да ће у годинама које долазе борба против мафије и криминала дати коначне резултате, а све који су радили против закона "натераћемо да одговарају за своја дела".

 

 

 

Извор: Танјуг