Вести

ЂУРИЋ: БИБЕРОВИ ПОСЛОДАВЦИ И ФИНАНСИЈЕРИ НЕ ЖЕЛЕ ДЕМОКРАТИЈУ У СРБИЈИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 23.10.2020.

 

Марко Ђурић

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Нова Влада Србије још није ни формирана а дежурни мрзитељ Флоријан Бибер већ је почео да јој предвиђа неуспехе, и да баца дрвље и камење по председнику Александру Вучићу због тога што је, руковођен интересима грађана и наше државе, изнео став о задацима и циљевима будуће владе.

Није Биберу, кога ће Ђиласови и Шолакови медији ускоро почети да питају и о хороскопу, стало ни до демократије у Србији, а свакако ни до српског народа, јер он, осим што жели пад Вучића, жели и да грађанима ове земље заправо буде одузето право на избор.

Биберови послодавци и финансијери не желе демократију у Србији, они желе привид демократије у којем ће њихови политички миљеници и марионете бити доведени на власт тобоже демократским средствима, а ако то није могуће онда превратом и обојеном револуцијом.

Измислиће у времену пред нама десетине Бибера како би у српском друштву по већ виђеним рецептима генерисали нестабилност и политичке сукобе, јер знају да им је то једина шанса да победе изборну вољу грађана Србије.

Србија ће, у инат онима који јој не желе добро, наставити да доказује да је и политички и економски снажна и стабилна држава, јачајући истовремено и своје институције и своју демократију.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРРЕДНА СТРАНКА