Вести

ДР ПАЈИЋ: ЗЕЛЕНОВИЋ ЈЕ СПРЕМАН НА СВЕ КАКО БИ ЗАДРЖАО ФОТЕЉУ

Грађани Шапца на изборима су рекли да је њихово недвосмислено поверење на страни Српске напредне странке. Наши суграђани изразили су своју вољу коју ми морамо свим законитим средствима да сачувамо, рекао је др Александар Пајић, кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца.

- Ми смо могли да уђемо у Градску управу и да кажемо Небојши Зеленовићу и бившој власти да су они изгубили изборе. То нисмо урадили нити ћемо то икада урадити. Сачекаћемо да се изборни процес на законити и цивилизовани начин заврши - нагласио је др Александар Пајић.

Градској изборној комисији, односно већини у ГИК-у, онемогућено је да прогласе изборне резултате због опструкције бивших чланова, као и појединаца из бивше локалне администрације. Како је др Пајић истакао, у опструкцију изборног процеса умешан је лично бивши градоначелник Небојша Зеленовић.

- Све ово што ради Небојша Зеленовић са људима са којима је вршио власт, није лако објаснити и није нормално. Зеленовић показује да је спреман због фотеље, одређених позиција и утицаја све да уради. Очекујем да ће до краја октобра све ово бити окончано, да ћемо имати конституисану скупштину и да ће град почети нормално да функционише - закључио је др Пајић.

 

 

Извор: ГО СНС Шабац