Вести

ГЛИШИЋ: ОПОЗИЦИЈУ НИЈЕ БРИГА ЗА ЉУДЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је да опозицију и по питању Косова и Метохије из сопствених политичких разлога неутемељено критикују председника Србије Александра Вучића.

Глишић је рекао, гостујући на ТВ Пинк, да опозиција пошто-пото жели да дође на власт и да им није битно ни Косово, ни било шта друго. Додао је да се на власт долази путем избора, а да је председник Вучић на председничким изборима убедљиво победио.

"Није битна тема, није битно њима ни Косово, нити било шта друго. Њима је битно да уколико држава дође у неку тешку ситуацију, они из те тешке ситуације пробају да извуку неку политичку корист, да неки глас више добију. Њих је потпуно брига и за људе на Косову и Метохији и за тежину тог проблема који Србију ставља у једну веома неугодну позицију", рекао је Глишић.

Како је додао, они рачунају да ће то председник Вучић на крају ипак да реши и да ће они наставити да живе и животаре на начин на који су то до сада радили, да путују, да им расту плате.

"Они имају само један циљ, да се некако докопају неке фотеље, а баш их брига да ли ће тако да додатно отежају позицију својој држави, да ли ће је довести у још неугоднији положај", истакао је Глишић.

 

 

Извор: ТВ Пинк