Вести

ГЛИШИЋ: ПРЕДСЕДНИКОВА ДЕЦА СУ ИЗЛОЖЕНА МЕДИЈСКОМ ЛИНЧУ

Српска напредна странка је изгласала предлог за кандидата за градоначелника, а сада следи формирање власти на републичком нивоу. Током седнице Председништва Српске напредне странке никада није била релаксиранија атмосфера, иако одлука о Александру Шапићу као кандидату за градоначелника није била једногласна, изјавио је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

"Разговарало се нормално и пристојно, свако је рекао своје мишљење, гласало се и донета је одлука коју сви поштујемо, и они који су били против ње", рекао је Глишић. 

Како каже, многе ова вест разочарава јер су очекивали "кланицу и да ће неко некоме да извади око".

"На столу су биле и друге дискусије које се тичу онога што следи - ситуације у Украјини и притисака на Србију. Због поремећених односа на међународној политичкој сцени увек испаштају најмањи. Ово је била главна ствар о којој се расправљало и заључено је да морамо бити чвршћи и виспренији, и наћи начин да изађемо из свих евентуалних проблема који могу да нас задесе", рекао је Глишић.

Када је реч о наводима појединих медија да тренутни заменик градоначелника Београда Горан Весић неће остати у градској власти, Глишић је замолио друге да не кадрирају уместо СНС-а. Истиче да сви које су кандидовали страни медији или амбасадори су се "са својом кандидатуром тог тренутка опростили".

"Наш председник је познат по нултој толеранцији на позив, притисак или тему која се тиче сугерисања или кадрирања од стране неког другог", рекао је Глишић.

"Када неко напада нечију децу, то за мене није непристојно јер је то блага реч, за мене не постоји бедније понашање од оног у ком ви нечију децу прозивате. Зато што им у документу стоји да им је отац Александар Вучић, и само због тога су та деца изложена медијском линчу од стране људи који за образ не знају", рекао је Глишић.

 

 

Извор: ТВ Пинк