Вести

МИХАЈЛОВИЋ ЧЕСТИТАЛА ИЗБОР НОВОМ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ ШАПЦА

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, честитала је новом градоначелнику Шапца Александру Пајићу избор на нову дужност.

"Шабац је са огромним потенцијалом, који би, да није било лошег управљања градом, већ данас био место у којем се много боље живи. Верујем да ћете као градоначелник успети да за кратко време то исправите и да Шабац заиста постане град задовољних грађана, који се убрзано развија", рекла је Михајловић.

Михајловић је истакла да је држава и до сада била уз Шабац и његове грађане, улажући како у стратешки важне пројекте, као што су изградња ауто-пута и брзе саобраћајнице Рума-Шабац-Лозница, тако и у реконструкцију пруга, као и у обнову државних и локалних путева који су важни за становнике Шапца, а којима претходна градска власт није желела да се бави.

"Верујем да ћете својим радом, енергијом и залагањем допринети да Шабац поново постане град који ради за добробит свих својих грађана, који заједно са државом ради на развојним пројектима и у који долазе нове инвестиције", додаје Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг