Вести

МИХАЈЛОВИЋ: МОРБИДНИ НАПАДИ НА ВУЧИЋА - ПОСЛЕДЊЕ УТОЧИШТЕ ПОЛИТИЧАРА БЕЗ ИДЕЈЕ И ПРОГРАМА

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да је срамотно да опозициони политичари, у одсуству било какве идеје и програма, користе нападе на председника Србије Александра Вучића као своју последњу шансу да буду примећени у медијима и јавности.

“Листа политичара који насиљем, увредама и нападима на председника Србије покушавају да скрену пажњу на себе добила је још једног члана – Сергеја Трифуновића, бившег председника, Покрета Слободних грађана. Жалосно је да представник странке која носи реч слобода у свом називу на овакав начин злоупотребљава јавну реч, да изнесе најтеже оптужбе против некога, без иједног доказа”, рекла је Михајловић.

“Ако желимо да у српској политици градимо културу дијалога и стварамо друштво без насиља, онда није довољно сакрити се иза парола, већ сваки политичар треба да пође од свог понашања и своје одговорности. Оно што ради Сергеј Трифуновић јесте пример потпуног одсуства одговорности, служећи се морбидним оптужбама против председника Србије да подигне рејтинг својој странци после неуспеха да пређе цензус на изборима, јер су освојили мање од 2 одсто гласова”, додаје Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг