Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ВРАТИЛИ СМО ГРАЂАНИМА ВЕРУ У БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ, А ЗЕМЉИ УГЛЕД

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а, проф. др Зорана Михајловић, рекла је данас да је СНС за 12 година свог постојања вратио грађанима веру у будућност Србије, а земљи углед у свету.

“СНС је као странка прошла дуг пут од највеће опозиционе странке до најјаче партије у целој Србији и на Балкану. На том путу сам СНС се мењао и јачао, али је много важније што се мењала и јачала Србија, њена економија, јавне финансије, саобраћајна инфраструктура, а посебно њен углед у свету. По томе се разликујемо и од странака које се искључиво боре за власт, јер СНС није таква странка, већ странка која се бори за Србију и за бољи живот њених грађана”, каже Михајловићева.

“Уз све резултате које смо постигли и који ће остати иза нас, можда је најважније то што смо успели да вратимо веру код грађана да је Србија њихова земља, да на њу треба да буду поносни и да је њихова држава ту да им обезбеди сигурну и бољу будућност. То је била наша визија и док смо били у опозицији и коју ћемо, захваљујући подршци грађана, наставити да спроводимо и у новој влади”, каже Михајловићева.

 

 

Извор: Танјуг