Вести

ПАНТИЋ ПИЉА: НОВАКОВИЋ ГЛАСАО ЗА ГУП, А САДА ПРОТЕСТУЈЕ

Посланица СНС Биљана Пантић Пиља одговорила је данас делу опозиције који критикује изградњу моста у Новом Саду на Шодрошу, наводећи да није СНС одлучила где ће мост бити изграђен и додајући да је тај мост "уцртан 71 годину на том месту".

Она је рекла и да је за Генерални урбанистички план, који предвиђа мост управо на том месту, два пута гласао Борислав Новаковић из Народне странке који сада протестује због њега.

“Није СНС дошла и рекла ту ћемо да градимо мост. Тај мост је 71 годину уцртан и ми сад чујемо Новаковића, који је два пута гласао за тај ГУП док је био на власти, да сада каже да тај мост треба мало изместити ка Бачкој Паланци”, рекла је Пантић Пиља.

Она је додала да је вероватно “једини проблем што га они нису изградили, па се сад брину за црне тополе и за птичице, а не за грађане”.

Она је навела да је на протестима против изградње моста било 30 до 80 људи, уз опаску да је питање  колико их је било из Новог Сада.

“Говори се да се грађани нису слушали, а они који су протестовали нису из Новог Сада. Долазили су на седнице где су бацали димне бомбе, хтели су мишеве да пуштају…Они нису исказивали незадовољство на начин на који се то ради, нису ту били активисти него тирани”, оценила је Пантић Пиља.

 

Извор: Танјуг