Вести

ШАПИЋ ПРЕДСТАВИО СВОЈ ТИМ ЗА БЕОГРАД

Кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић представио је свој тим, заменицу градоначелника Весну Видовић и 13 чланова Градског већа.

Представљајући Весну Видовић, Шапић је рекао да је велики део каријере посветила управо оној категорији којој је обећао да ће се максимално посветити - а то су сви они која раде са децом - васпитачи, наставници, све који се баве васпитавањем и образовањем деце.

Додао је да не зна колико ће бити у прилици да побољшају њихова материјална примања а да ће учинити све да им врате достојанство.

"То ће бити један од њених првих задатака, максимално ћу јој помагати да свима који раде са нашом децом, са којима она, не тако ретко, проводи и више времена него код куће, учинимо све да се осете достојанственијим, да им помогнемо и финансијски", рекао је Шапић.

За чланове Градског већа предложио је Милоша Дангубића, Зорана Адамовића, Стеву Марушића, Горана Спасојевића, Бориса Бурсаћа, Вука Мирчетића, Александру Чамагић, Марију Лековић, Небојшу Петровића, Ружицу Белановић, Игора Мушића, Виолету Филип и Слободана Шолевића.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Студио Б