Вести

ВУЧИЋ: БИА ВИДНО НАПРЕДОВАЛА У СВОМ РАДУ И ОПРЕМЉЕНОСТИ, КАО И У ПОСТИГНУТИМ РЕЗУЛТАТИМА

У просторијама Безбедносно-информативне агенције (БИА) данас је обележена 121. годишњица оснивања цивилне службе безбедности у Србији и 18 година од оснивања Безбедносно-информативне Агенције.

Председник Србије Александар Вучић и директор БИА Братислав Гашић, положили су венац испред меморијалног зида у знак сећања на погинуле припаднике Агенције, након чега је одржан свечани колегијум на којем су се обратили председник Србије и директор БИА.

Председник Вучић честитао је свим припадницима дан Агенције и захвалио им се на уложеном труду и раду.

Вучић је истакао да је Агенција видно напредовала у свом раду и опремљености, као и у постигнутим резултатима у претходном периоду.

Нагласио је да је неопходно и даље улагати у млад и стручан кадар и развијати техничку опремљеност Агенције.

Свим припадницима Агенције поручио је да у обављању свог посла на првом месту треба да имају интерес свих грађана Републике Србије.

Директор БИА честитао је припадницима Агенције њихов дан и истакао да ће руководство Агенције наставити да улаже све своје напоре како би се материјални и статусни положај Агенције, а тиме и њених припадника, даље унапређивао.

Нагласио је да је уверен да ће Агенција, као и претходних година успешно извршавати постављене задатке на добробит државе Србије и свих њених грађана који у њој живе.

Поводом дана Агенције, заслужним припадницима уручене су годишње награде за допринос раду службе и изузетна залагања у раду у претходној години, саопштила је БИА.

 

 

 

Извор: Танјуг