Вести

ВУЈОВИЋ: НОВУ ВЛАДУ ЧЕКА ТЕЖАК ПОСАО И ПЕРИОД ПУН ИЗАЗОВА

Чланица Председништва Српске напредне странке и кандидаткиња за министарку заштите животне средине Ирена Вујовић рекла је да нову владу чека тежак посао и период пун изазова, а да је посебно поносна што су жене у великом броју предложене за чланице владе.

"Ово је историјски тренутак за Србију који потврђује зрелост нашег друштва и огроман напредак на пољу родне равноправности. Жене су све видљивије у друштву, али и у политичком животу и посебно ме радује што их је све више на кључним позицијама од суштинског значаја за будућност наше земље и народа", навела је Вујовић.

Уз захвалност председнику Александру Вучићу и мандатарки Ани Брнабић на указаном поверењу, Вујовић је навела да је за њу ово велика част и велика одговорност.

"Дужност која ми буде поверена обављаћу часно и посвећено, као што сам то чинила и до сада, и трудићу се да оправдам поверење своје странке, а превасходно грађана који су на изборима историјску подршку пружили управо СНС", додала је Вујовић.

Вујовић је навела да нову владу чека тежак посао и период пун изазова.

"Верујем у политику рада и резултата, а дужност и обавеза свих нас према Србији и грађанима је да након формирања нове владе уложимо максималне напоре да дефинисане циљеве остваримо. Сигурна сам да ћемо заједничким снагама и тимским радом успети у томе", рекла је Вујовић.

 

 

 

Извор: Танјуг