Вести

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ГО СНС ШАБАЦ

На конфренцији за медије одржаној у просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу у уторак 17.12.2019. године присутним медијима обратили су се повереници ГО др Бобан Бирманчевић и Радивоје Мићић.

Овом приликом изнели су чињенице о кршењу закона и разних злоупотреба градоначелника Шапца.

Повереник др Бобан Бирманчевић истакао је да је Небојша Зеленовић крив за ненаменско трошење буџета града у износу од 5 милиона евра, одлуком Вишег суда у Шапцу. Пресуда “крив је” у исто време је пресуда градској власти, Душану Петровићу и свима њима у дугогодишњој лоповској екипи. Да нема пардона када је у питању руковођење градом осуђени Небојша Зеленовић показао је и на јучерашњој конференцији за медије која је била својеврсна промоција новог помоћника за питања младих, а у ствари, још један корак у предизборној кампањи коју осуђени градоначелник само привидно бојкотује, закључио је др Бобан Бирманчевић.

Повереник Радивоје Мићић додао је да је снага Зеленовићеве странке спала на само тих тридесетак помоћника који се финансирају из буџета града Шапца, а чији је задатак да омаловаже све оно што је до сада урађено на републичком нивоу. Оно што је младима потребно, а и оно што очекују, је нова поштена власт у Шапцу, нове идеје, људи, пројекти. Власт која неће куповати одборнике, уцењивати запослене већ радити у интересу грађана Шапца, а такву власт ће добити на предстојећим изборима наредне године, поручили су повереници шабачких напредњака.

 

Извор: ГО СНС ШАБАЦ