Саопштења

БИРМАНЧЕВИЋ: ОГРОМНА ПОДРШКА ГРАЂАНА КАНДИДАТИМА ЗА САВЕТЕ МЗ

Огромна подршка грађана кандидатима за савете месних заједница, на изборима у недељу, обавезује ме да се као један од повереника Градског одбора Српске напредне странке Шабац, захвалим свим Шапчанима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВЕРЕНИКА ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Бивши шабачки градоначелник Небојша Зеленовић, по принципу „даје се на знање“, обнародовао је да је држави вратио непотрошени новац од предизборне кампање, на чему му се лично захваљујем. Али морам да га питам да ли би могао да врати и новац који је опљачкао из буџета града Шапца!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Грађани су своје поверење дали Српској напредној странци и политици коју води председник Александар Вучић. “Бојкот опозиција”, у страху од нових пораза, овога пута за Савете месних заједница, износи нове лажи.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

О двадесет година владавине групе којој припада Небојша Зеленовић, сведоче катанци на фабрикама, људи отерани са својих радних места, пропаст села и града, терор самозване елите која се у нашем граду изродила из пламена републичке Скупштине.

БИРМАНЧЕВИЋ: ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА!

Поштовани грађани 100 пута поновљене неистине и лажи неће постати истина и поред сталних покушаја бившег градоначелника Шапца Небојише Зеленовића и малог броја његових присталица да промене истину сталним понављањем лажи!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Господо из странке „Заједно за ово и оно..“, позивамо вас да у свом називу више не помињете ни Србију ни Шабац, јер и држава и Шабац се веома добро сећају ваше владавине. Како сте радили, тако сте и прошли на изборима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Пропали еколог Небојша Зеленовић очигледно након сваких избора добије амнезију, па заборави да су избори одржани и крене да најављује како ће да сруши председника Александра Вучића, а Српску напредну странку отера у опозицију.

Pages