Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу, поздравља одлуку Милијане Враштановић, одборнице са листе „Небојша Зеленовић – Шабац је наш“ да присуствује заседањима Скупштине града Шапца. На овај начин одборница Враштановић показала је да поштује своје суграђане који су јој на локалним изборима указали поверење.

Одговорност коју је према Шапчанима показала, очекивано, није се свидела Небојши Зеленовићу, који је по ко зна који пут показао да му интерес суграђана није важан. Бившем градоначелнику Шапца, леђа окрећу и најближи сарадници, згађени тиме што не одустаје од манипулисања грађанима и што месецима уназад потцењује све оне који нису гласали за њега.

Шапчанима је доста лоповлука и лажи, и зато су на локалним изборима одабрали Српску напредну странку. И на последњој седници Скупштине града Шапца показали смо да испуњавамо предизборна обећања. Не само да смо пословали добро, што се види кроз завршни рачун, већ смо успели и да нашим суграђанима старијим од 65 година омогућимо бесплатан градски превоз.

На једном од ранијих заседања, снизили смо и цену вртића, која је била највиша у Србији. За бившу власт све ово била је немогућа мисија. С друге стране, Српска напредна странка мисли о грађанима Шапца, а то, као што смо могли да видимо, не одговара бившем градоначелнику. Сада свој бес усмерава на све своје сараднике који му се супротставе.

С обзиром на то да у табору Небојше Зеленовића влада велико незадовољство његовим ирационалним одлукама, надамо се да ћемо и на наредним заседањима имати још више представника опозиције у Скупштини града Шапца. На месту где се одлучује о интересу наших суграђана, не би требало да постоји размимоилажење.

Конструктивна опозиција свима је потребна. Без обзира ко је гласао за кога, добробит грађана Шапца свима треба да буде на првом месту. За то служе седнице градског парламента. Нажалост, Небојша Зеленовић то још увек не схвата, већ навикнут на време када је само он одлучивао и све радио за свој џеп и џепове малобројних следбеника, покушава да понизи све оне којима је народ најважнији.

 

ГО СНС Шабац