Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 03.06.2022.

 

О двадесет година владавине групе којој припада Небојша Зеленовић, сведоче катанци на фабрикама, људи отерани са својих радних места, пропаст села и града, терор самозване елите која се у нашем граду изродила из пламена републичке Скупштине. О алавости ових који се сада усуђују да држе слово Српској напредној странци говори сумњиво трошење новца из буџета града, због чега су вођени и судски поступци. О покварењаштву перјаница бивше шабачке власти говори и то да се процес због ненаменског трошења тог новца, затурао по фијокама док не застари. О моралу главног јунака тог истог процеса говори лаж да је за крађу проглашен невиним.

Истекоше реке крокодилских суза овим демократама, еколозима, Савезу за Србију, Морамо, Заједно за Србију, Акцију и ко зна како се још све зову. Пате због положаја радника, пољопривредника и свеколиког шабачког живља. Плачу исти они који нису исплаћивали солидарну помоћ радницима комуналних предузећа, писали им отказе, условљавали останак на радним местима прикупљањем гласова… Градски одбор Српске напредне странке Шабац подсећа да је за време владавине Небојше Зеленовића седморо лекара у шабачком Дому здравља добило отказе јер су одбили да скупљају гласове за његовог тадашњег другара Вука Јеремића. Подсећамо и на Зеленовићевог активисту који је снимљен како нуди новац да се гласа за његовог шефа.

Подсећамо и на то да док се по споредним градским улицама, приградским насељима и селима газило блато до колена, у центру Шапца изливали су се слојеви асфалта дебљине као аеродромска писта. Подсећамо и на све оне дивље депоније које су остале око Шапца иза ових који се сада представљају као еколози. Држава је прошле године морала да издвоји више од милион и по динара, док је град платио још пола милиона да почисти смеће на 11 локација. То је остало иза владавине ових бораца за заштиту животне средине. Све то су препознали грађани Шапца и своје мишљење дали на изборима. Групица коју тобож предводи бивши градоначелник Шапца, а која слуша налоге лобисткиње за независно Косово, једва да је прешла цензус.

И уместо да анализирају шта је узрок њихове катастрофе на изборима, да саслушају шта им народ поручује, изливају мржњу и агресију према свима онима који се не слажу са њиховом политиком. Градски одбор Српске напредне странке Шабац подсећа да је на протеклим изборима политика коју предводи председник Александар Вучић добила рекордну подршку већине грађана наше земље. Јер у Србији народ одлучује, а не Виола, Тања и слични белосветски емисари.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ШАБАЦ