БИРМАНЧЕВИЋ: КАДА ЋЕШ ЗЕЛЕНОВИЋУ ВРАТИТИ ПЕТ МИЛИОНА ЕВРА ГРАЂАНА ШАПЦА

Бивши градоначелник Шапца, по сопственом признању, воли да се игра. Толико, да уме да се заигра и пред својим суграђанима поново испадне смешан. Небојша Зеленовић, кога памтимо као првог градоначелника неког града у Србији који је осуђен због ненаменски потрошеног новца из буџета града, нуди решења и предлаже покретање важних тема.

Питам зато Небојшу Зеленовића, шта је за њега важна тема? Да најужи центар града блиста пребојеним бетоном, да се бехатонира и бетонира, а већ у споредној улици имамо септичку јаму? Да ли је за Зеленовића важна тема да отима како би обећао изградњу некаквог базена за који никада нисмо сазнали где би се налазио?

Пошто се градоначелник поражен на изборима понудио да ће да даје добре и јасне одговоре, да га питам шта се десило са оним бесплатним градским превозом? Зашто је нова градска власт морала да плати превознику тај бесплатан превоз? И шта се догодило са дуговањима Апотекарске установе која смо такође морали да измиримо?

Када већ нудиш решења, питао бих те, не као народни посланик или повереник Српске напредне странке, већ као обичан грађанин, како видиш решење за 42 села која немају ни метар водоводне и канализационе мреже? Имали сте 20 година да смислите, па ме баш интересује.

Сви у Србији знамо како је то када ти се пробуди енергија. Рушиш, ломиш ограду пред Председништвом, уништаваш саобраћајне знаке, упадаш у РТС ... Ако си тако замислио борбу за власт, немој се чудити што већина у нашем граду и држави не жели да има посла са бандитима.

И још једно питање за крај, али да даш добар и јасан одговор, како си обећао: када ћеш својим суграђанима да вратиш пет милиона евра?

Извор: Šabački list