БОЖИЋ: СТЕФАНОВИЋ ЈЕ УКРАО ЉУДИМА ДОСТОЈАНСТВО И МНОГИМ ПОРОДИЦАМА БУДУЋНОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 18.02.2024.

Сандра Божић

члан Председништва Српске напредне странке

Свака шуша се данас јавила да се запљуне на име Александра Вучића, по добро опробаној и разрађеној шеми диктата и притиска Ђиласових и Шолакових медија!

Није изостао ни Борко Стефановић који говори говори о крађи, намештању и манипулацијама, само је чудно што у том контексту не помиње себе.

Заједно са својим пајтосима из ДС украо је људима срећу, достојанство, многим породицама будућност, а онда одлучио да промени име и лажно се представљао и на изборима.

Да Борко познаје појмове као сто су легитимитет или легалитет не би продавао сопствену земљу и подржавао сеционисте. А то је резултат његове власти, само да се договори да ли Борислав или Борко постављао границу између Срба и Срба? Да ли је Борислав или Борко подржавао оне који су пола милиона људи оставили на улици, закатанчили фабрике и извињавали се сто су Срби?

Све подсећа на сцену из филма Бој на Косову, тако ни Богоје висе није Богоје, већ Мустафа. Па нам остаје да видимо који идентитет ће Борко узети када буде пожелео да заметне траг у жељи да га српска историја не памти као неког ко је зарад опстанка на власти своје криминалне групе трговао делом територије сопствене државе.

То нису Прада ципеле па да Ђилас може да му их купи!