Чврсто стојимо уз Вучића

Тврде да је Србија земља медијског мрака, а на примеру данашње изјаве Драгана Ђиласа и његових безочних лажи изнетих на рачун председника Александра Вучића се најбоље види колико је тај мрак истинит. Неко ко је годинама са својом лоповском булументом харао и Београдом и Србијом говори о поштењу Александра Вучића! Неко ко је од објекта за одмор деце правио ријалити програм, коме су се милиони слили на рачуне његових приватних фирми говори о поштењу Александра Вучића! Говори како је председник једне земље нечији роб!

Јесте господине Ђилас Александар Вучић роб, али не роб Милана Радојичића, он је роб свих нас јер је посветио свој и живот своје породице борби за Србију! Kажете да нема напретка у Србији! Па имали сте прилику да покажете шта знате и докле је Србија тад стигла? Сигуран сам да знате да радите али само за свој лични интерес и џепове! Резултати које су Александар Вучић и СНС постигли за последњих 10 година су видљиви у целој Србији, од нових фабрика, преко аутопутева, па до нових школа и болница.

Наставиће Вучић да гради Србију, а сви ми ћемо чврсто стајати уз њега, јер знамо да се боримо за правду, за истину, за мир, за стабилну и јаку Србију!

Живела Србија!

Живан Бајић