ЂУРИЋ: ЂИЛАС ЈЕ НАЈВЕЋА КАТАСТРОФА НАШЕ ДРЖАВЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.10.2023.

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Највећа катастрофа по наше државне и националне интересе - тајкун Ђилас, у свом устаљенoм "политичком" маниру, и синоћ је испалио арсенал бестидних лажи.

Већ је опште познато да сви из рестлова бившег режима осим лажи и "мрзим Вучића" ништа друго и немају да понуде грађанима Србије!

Уз то је тајкун све своје плитке изјаве поткрепио крајње морбидним и монструозним поређењима.

Када је реч о решењима за сва кључна и најважнија питања у нашој Србији - једно је сигурно, он и оно што назива својом политиком није пример најгорег могућег решења, већ је грешка и као потенцијална опција.

Кад год помене корону, сви се одлично сећамо како је само масно лагао у том периоду, када су људи страховали за своје здравље и животе! Говорио је грађанима све негативно на тему вакцина, а онда први стао у ред за исте!

Не може Ђилас ни сам себи да призна истину - да је Србија данас економски јака, да је стабилна држава која може да испуни свако обећање и да налази решења за питања од којих директно зависи животни стандард и квалитет живота наших грађана. Данима су правили којекакве смејурије на тему акције "Боља цена," и ругали се грађанима директно у лице.

Политика ових лопужа је било прекомерно задуживање, уз несхватљиво високе камате, а све како би вештачки подизали плате и пензије пред изборе, и део тог новца наравно складиштили на својим приватним рачунима!

Нису давали помоћ грађанима, нису улагали у ауто-путеве, пруге, школе, болнице, домове здравља, нису улагали у децу и младе, али су улагали у себе и своје приватне бизнисе!

Сања лопов о оставци Вучића! Сања јер зна да на изборима не може да га победи.

Сања о томе јер зна да тајкуне народ неће, а да председника Вучића не да! И неће га дати! Јер се бори - радом, резултатима и истином које се не стиди и саопштава је свима, на сваком месту, у сваком тренутку.

А о људима из криминалног миљеа може да говори, верујем, врло опширно. Он је тај. Јер, како би иначе имао те силне милионе на рачунима својих приватних фирми којекуда по белом свету!

Рекао је и једну истину - да Србија жели стабилност, сигурност, заустављање насиља! Све оно што пружа државотворна политика председника Вучића!

Оно што тајкун назива политиком је пуки лични интерес, Србија је у његово време била нестабилна, несигурна, а што се насиља тиче - и данас су он и његови главни генератори истог! Баш никаквих промена нема у њиховим подмуклим намерама и ономе што називају својом политиком.