ЂУРИЋ: НАТО ВАШКА ПОНОШ НЕ ВОЛИ ДА ЧУЈЕ ИСТИНУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 21.09.2023.

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

НАТО вашка, Здравко Понош, баш не воли да чује истину - да је дезертирао из родног Книна и оставио своје земљаке на милост и немилост, како би све што може продао странцима. Све би тај урадио за нове некретнине по Београду.

Тај да лаже - просто обожава и у томе му нема равног: кад једном проговори минимум два пута слаже!

A то да, како и сам каже: "ништа не би мењао чак и кад би могао" - знају грађани Србије одлично! Знају и нису заборавили све што је његово штеточинско и деструктивно деловање начинило нашој војсци: направило од ње руину и кадровски и технички! И његов "ћеф" је да се само опет дочепа позиције за исто - ако може и горе урнисање свега што му падне под руку!

Поводом поређења тенкова са чварцима - баш се он на тај начин опходио према истим. Отуда и поређење јер - подсвест је чудо!

Од Александра Вучића је добио одговор какав заслужује слабић и кукавица попут њега!

Најбеднији лицемер и лажов је слагао да ће Вучић одмах после избора 3. априла увести санкције Руској федерацији, а потом је и сам захтевао исте.

Данас Србија има снажну војску, економски и финансијски стабилну државу, води самосталну суверену и независну политику - увек и свуда, а баш то боли овог слугу и потрчка страних амбасада!