Саопштења

ЂУРИЋ: ЗАВЕТНИЦИ НЕ ГУБЕ ВРЕМЕ У ПЛАСИРАЊУ ПЛИТКИХ ДЕМАГОШКИХ КОНСТАТАЦИЈА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 22.11.2022.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

 

Чак ни у тренуцима када је нашем народу на Косову и Метохији најтеже  Српска странка Заветници не губи време у пласирању својих плитких демагошких констатација и бесмислица које би земљу одвеле у потпуну пропаст. Крајње бесрамно је да они чија се политика своди на најдивније патриотске пароле, иза којих се крије бесмисао, празнина, безидејност и само милозвучне флоскуле себи дају за право да било кога критикују, а понајмање на теми Косова и Метохије, јер о томе немају баш ништа конструктивно да кажу, али је суштина њихове политике да се патриотским придикама додворе народу и покажу колико су велики „родољуби“!

А о каквим је патриотама заправо реч најбоље говори чињеница да су недавно у  Медија центру потписали тзв. „Декларацију о реинтеграцији Косова и Метохије,“ ни мање ни више него са Народном странком - чијем се лидеру, Вуку Јеремићу, албански сепаратисти најгласније и дан данас захваљују, који је постављањем срамног питања пред Међунароним судом правде завио у црно интересе Срба на Косову и Метохији! Уз неодговорну и неозбиљну причу - ово је суштина њихове политике! Зато им сви представници бившег режима пружају најснажнију подршку и најгласније аплаузе данас у Народној скупштини! Јер су исти! Нашла је крпа закрпу! Најважније је, и једнима и другима да као звезде Шолакових медија злоупотребљавају најтеже теме и ситуације у нашој држави како би стицали најјефтиније политичке поене!

Наш народ на Косову и Метохији најбоље зна ко се за њега суштински бори – не испразним причама , већ резултатима и делима, свакодневном радом и трудом, бројним непроспаваним ноћима у намери да се сваки проблем превазиђе и реши! Нико други до Александар Вучић!

 

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА