ДРЖАВА ПОКАЗАЛА БРИГУ О МЛАДИМА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 21.11.2023.

Са омладином, у просторијама Градског одбора Београд, разговарали су представници листе “Александар Вучић - Србија не сме да стане” Ана Брнабић и Марко Кешељ, који су напоменули да je држава показала бригу о младима конкретним делима, од новчане подршке, преко стартапова, до помоћи младим брачним паровима при куповини првог стана.

Ана Брнабић подсетила је да Србија није имала ниједан Научнотехнолошки парк, а да их данас има четири и додала да у њима ради 311 компанија, са 2.982 запослених.

„Држава је привлачила инвестиције, отварала нова радна места, започела програм „Моја прва плата“ за запошљавање младих, улагала у ИТ сектор. За будућност планирамо програм „Гаранција за младе“, како би се раније осамосталили и бирали између наставка школовања или првог посла, планирамо нови циклус програма „Моја прва плата“, планирамо нове Научнотехнолошке паркове, планирамо нове олакшице за запошљавање младих“, рекла је Брнабић.

Кешељ наглашава да је Србија отаџбина свих нас и да треба да бринемо о њој, да је градимо и развијамо.

„Поносан сам што, заједно са овим младим људима, могу да се борим за нашу Србију. Да Србија буде још просперитетнија, још развијенија“, навео је Кешељ и додао да Србија мора да настави да побеђује.

„Да би Србија наставила да ниже победе и успехе, важно је да подржимо листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, закључио је Кешељ.