ЈОКСИМОВИЋ: ЛАЖНИ ЕКОЛОЗИ ПРАВЕ ЦИРКУСКЕ ПРЕДСТАВЕ ЗА СЕБЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.10.2022.

Немања Јоксимовић

члан Председништва Српске напредне странке

Данашња конференција за медије лажних еколога још један је показатељ великог незнања, нетачних интерпретација и свеукупног безнађа у којем се налази ова скупина самозваних експерата за све и свашта. По принципу ко плати више.

Прво су били велики еколози, па велики заштитници радника, а сада и велики експерти за енергетику, рударство и пољопривреду. Све знају и у све се разумеју само не умеју да објасне како су са таквим "мајсторским" знањем успели за време своје власти да завију у црно Србију, а поготово Шабац.

Откуд то да их сада интересују грађани када су током своје власти бринули искључиво о својим личним интересима? Kако то да су сада забринути за животну средину када су до јуче на нашим рекама покушавали да граде мини-хидроелектране? Kако то да су се сада сетили пољопривредника, када сви знамо да их за време њихове власти нису зарезивали ни два посто?

И уместо да похвале напоре Владе и председника Републике Србије који су у овим тешким тренуцима за човечанство успели грађанима да обезбеде све неопходне ресурсе како би спокојно дочекали зиму, ова групица беспосличара покушава обманом и неистинама да сакупи неки јефтин политички поен.

То што планирају да праве нове циркуске представе за себе и своје насилне активисте по Србији, је прича за себе, али пре тога нека погледају резултате Александра Вучића и Српске напредне странке и нека коначно схвате да демагогијом и популизмом којим се свакога дана служе никада неће успети да победе марљив рад, свакодневну посвећеност грађанима Србије и визију за још бољу будућност. Политику која на сваким изборима добија апсолутну подршку грађана Србије. Подршку о којој они могу само да сањају.