МАЛИ: НАСТАВИЋЕМО ДА СЕ БОРИМО ЗА НАПРЕДАК И РАЗВОЈ СРБИЈЕ

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Синиша Мали разговарао је данас поподне са грађанима земунског насеља Батајница.

Мали је у Месном одбору Српске напредне странке Батајница истакао значај сталног контакта са грађанима, да се разумеју њихове потребе и да се инфраструктурни планови развоја праве у складу са потребама на терену.

Мали је поручио да је најважније да грађани препознају оне који се боре за бољи квалитет њиховог  живота и то показују делима, а не празним речима.

Мали је том приликом нагласио значај предстојећих избора и истакао да се на њима бира између прошлости, у коју би да нас врате они који су се, док су били на власти, богатили на рачун грађана, и будућности у којој се наставља напредак и развој Србије.

Истакао је да је просечна плата 2010. године била 331 евро, да је данас 840 евра, а да ће 2027. године бити 1.400 евра. Нагласио је и да је у време претходне власти минимална зарада била нешто преко 15.000 динара, као и да је пола милиона људи остало без посла. Са друге стране, нагласио је данас имамо рекордан број запослених, чак 2,36 милиона, а незапосленост је на рекордно ниском нивоу.

Зато је, нагласио је Мали, само глас за листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" глас за даљи напредак и развој наше земље.

Током посете Батајници, Мали је обишао и спортски комплекс и фудбалски терен БСК-а, као и газдинство породице Богуновић која има фарму са више од 1.000 оваца. Мали је у Батајници разговарао и са пољопривредницима из тог земунског насеља.