МАЛОВИЋ: ОПОЗИЦИЈА ЈЕ НЕДОРАСЛА И НЕЗРЕЛА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 21.09.2023.

Бранислав Маловић

члан Председништва Српске напредне странке

Не постоји дан у години када српска опозиција не покаже колико је недорасла и незрела у свом политичком деловању. У дану када председник Србије Александар Вучић има историјско обраћање на Генералној скупштини Уједињених нација, они су решили да се забаве одласком на шабачки вашар. Док је председник говорио о проблемима са којима смо суочени као земља, о односима великих сила према малим земљама, о правима и принципима као и различитим аршинима Небојша Зеленовић, Здравко Понош и Биљана Стојковић уживају под вашарским шаторима. Биљана Стојковић је решила да лавор испред скупштине замени вашарским реквизитима, а Небојша Зеленовић да прослави нови споразум са колегама заборављајући како је издао претходно потписани 2020. године. И све некако мислим да је свако баш тамо где треба да буде. Александар Вучић пред очима целог света за говорницом у Њујорку, а опозиција на вашару где се реално најбоље и уклапа. Само још да почну да жонглирају са својих пар процената и да им Венди запева па да угођај буде комплетан.

Мало је рећи срамота за овако важан дан у Србији!