МИНА МИЈАИЛОВИЋ ДОБИТНИЦА „БОРБИНОГ“ ПРИЗНАЊА

Чланица Градског већа града Шапца задужена за бригу о породици, посебну заштиту деце и родну равноправност, Мина Мијаиловић добитница је престижне „Борбине“ награде која јој је додељена за храброст и несебичну помоћ и подршку родитељима деце оболеле од ретких болести.

„Осећам се веома поносно као добитник "Борбине" награде и ово је нешто нешто што није само мој успех, већ успех свих нас који смо посвећени пружању подршке онима којима је то најпотребније. Прво и најважније, желим да изразим дубоку захвалност свим родитељима чија храброст свакодневно мотивише све нас. Без њих, наша заједничка борба не би била могућа. Наша деца су прави хероји, и преданост свих родитеља је нешто што заслужује дивљење и поштовање. Без подршке мојих драгих пријатеља и сарадника ово достигнуће не би било могуће. Њихова вера у мене и у оно што радим даје ми снагу да наставим даље и да се посветим овом важном раду“, наглашава Мијаиловић и истиче да је ово признање симбол заједничке борбе и преданости.

„Желим да захвалим организацији која је препознала мој труд и посветила се подршци особама оболелим од ретких болести и њиховим породицама. Посвећеност овој важној мисији мотивише нас све да се ангажујемо у борби за бољи свет за све нас. Ово признање није само моје, већ је симбол наше заједничке борбе и преданости. Нека нам ово буде подстрек да наставимо даље, да се боримо, подржавамо једни друге и градимо бољу будућност за све нас“, каже Мијаиловић.

Свечана академија приређена је вечерас у Дому Војске Србије поводом обележавања 102 године постојања имена "Борба" и четири године истоименог часописа.