НА ИЗБОРИМА ПОДРЖИМО ПОЛИТИКУ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Све што смо видели последња два дана у медијима, а што се тиче куповине гласова коју спроводи Небојша Зеленовић са својим сарадницима у Шапцу, говори о њима и о томе шта они нуде грађанима, рекао је на конференцији за новинаре будући градоначелник и повереник Српске напредне странке за Шабац др Александар Пајић и истакао да се српски напредњаци неће бавити коментарисањем тих ниских поступака, већ ће грађанима представити идеје и програм за бољу будућност Шапца.

У мандату од 4 године, који је пред нама, остварићемо све оно што су вековни снови Шапчана и од Шапца направити град у коме људи желе да живе, у коме деца остају, а не одлазе из њега. Искористићемо све потенцијале града, довешћемо нове инвеститоре, запослити људе и смањити незапосленост у граду за 50 посто.

У наредне две године очекујемо завршетак радова на мосту преко Саве, на брзој саобраћајници Шабац Лозница и што је најважније даћемо максимални допринос завршетку ауто-пута Рума Шабац, рекао је Пајић и најавио изградњу олимпијског базена, обнову спортских објеката и велика улагања у културу.

Пајић је нагласио и да ће установама у наведеним областима управљати Шапчани, јер Шабац има компетентне људе који могу да преузму одговорност за институције и нема потребе да на руководеће положаје долазе искључиво људи из других градова, што је практиковала досадашња власт. Улагаћемо у школе и образовање, поготово у сеоске школе, јер квалитет живота у селу мора бити исти као у граду. Радићемо на изградњи и развоју инфраструктуре, путева, водовода и канализације, рекао је Пајић и позвао све Шапчане да 5. септембра изађу на биралишта и гласају за листу „Александар Вучић - За нашу децу“, да гласају за будућност Шапца.

Изађимо сви на изборе и подржимо политику Александра Вучића и Српске напредне странке.

За нашу децу! До победе!, закључио је будући градоначелник и повереник Српске напредне странке за Шабац др Александар Пајић.

Извор: ГО СНС Шабац