НАПАД НА АНДРЕЈА ВУЧИЋА ДОКАЗ НЕМОЋИ ИЗДАЈНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ ОПОЗИЦИЈЕ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац најоштрије осуђује још једну у низу срамних кампањи опозиције чији је циљ да преко Ђиласових и Шолакових медија шире лажи и клевете, покушавајући на тај начин да умање свој бес и очај због изборног краха.

Чланови породице нашег председника Србије Александра Вучића непрестана су мета лидерима опозиције који, по ко зна који пут, измишљотинама покушавају да повреде част и углед председника. Својим скандалозним понашањем и бруталним и тендециозно смишљеним нападима на Андреја Вучића, опозициони лидери само показују своју неспособност да пажњу јавности добију спровођењем квалитетне политике и грађењем визије о развоју и напретку наше земље.

У жељи да се поново домогне власти, српска опозиција је пружила руку највећим мрзитељима и непријатељима наше земље, тако да се њихова политика може описати само једном речју и најједноставније – издајничка!

Грађани Србије су то добро препознали и дали свој суд на последњим изборима, а због немоћи уместо да преиспитују своје понашање, лидери опозиције поново покушавају да у тзв. независним медијима пласирају обмане.

Ваше прљаве кампање код грађана Србије само буде презир и будите сигурни да ни сада нисте успели да задовољите своје финансијере. Србија ће наставити пут напретка и развоја једином исправном политиком коју су препознали и добро оценили и грађани Србије. На том путу зна се ко је вођа, наш председник Александар Вучић!