НИКАДА СЕ У ЗДРАВСТВО НИЈЕ ВИШЕ УЛАГАЛО НЕГО ОД КАДА ЈЕ СНС НА ВЛАСТИ

Шта се догодило са дијагностичким центром који је Шабац требало да добије након продаје Зорка Фарме, питамо бившег градоначелника Небојшу Зеленовића?

Да ли је тачно, господине Зеленовићу да су ваши страначки другови пре двадесетак година били толико задовољни здрављем Шапчана да су од купца Зорка Фарме дописом затражили да се не приступи реализацији дијагностичког центра уз образложење да за то нема економске оправданости? А вредност инвестиције у шабачко здравство износила би два милиона евра.

У међувремену сте се и сами едуковали за медицинаре, па сте покушали да дрогирате лексилијумом чланове Српске напредне странке у бирачким одборима током избора пре три године.

А колико је здравство било моћно док сте ви управљали говори и потез вашег тадашњег министра здравља који је страховао да легне на операциони сто у неком од српских медицинских центара, па је помоћ потражио у иностранству.

У српско здравство никада се више није улагало него током власти Александра Вучића и Српске напредне странке. Лажете себе сами сваки пут када кажете да није тако, а да зло буде веће, и сами сте свесни да лажете.

ГО СНС Шабац