НИКОЛИЋ: НАРОД ЈЕ ДАВНО ЛОПОВЕ ПОСЛАО У ПОЛИТИЧКУ ПРОШЛОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.04.2024.

Милица Николић

члан Председништва Српске напредне странке

Не зна се да ли жалосније или одвратније изгледа како је Ђилас упрегао све своје службенике да свакодневно клепећу причу о бојкоту избора, не би ли га на тај начин спасили од одговорности за лош резултат и чињеницу да је народ, давно, лопове и тајкуне послао у политичку прошлост.

Овај пут, главну улогу игра НАТО послушник, Здравко Понош. Научен на послушност и слугерањски однос према власнику, он се налази у табору оних које Ђилас и даље држи под контролом. А чини се да је распадање Ђиласовог пројекта који је настао на политичкој злоупотреби трагедије у којој су страдала деца, почео.

Толико неодговорности, булажњена и свакојаког лупетања, колико се налази у свакој Поношевој речи, а камоли реченици, свет није видео!

А што лаже, па то пас са маслом не би појео.

Опет "изборни услови" као изговор за изборни неуспех. Опет "изборна крађа" као оправдање за цињеницу да их народ неће.

А када је схватила ова НАТО битанга да је Србија суверена земља и да никаквих истрага странаца, које би њих поставиле на власт, неће бити, каже - "нема смисла разговарати о препорукама ОДИХР". Када је схватио да ће изгубити и на изборима у јуну, али и сваким другим, које су они тражили, претили уколико се не одрже, онда бедна кукавица бежи и бојкотује, не сме да се суочи опет са оним што би им народ, поготово сада, после свега што су од децембра радили, поручио.

Свака измишљотина, од фантома, који су се додуше могли у Ђиласовим редовима наћи, пала је у воду, свака лаж којом су покушали да направе некога лудим, раскринкана је у року од одмах, па не знају како ће даље. Вероватно иде логиком, бежао је из Книна, остављајући народ непријатељу на тацни, па што не би од избора.

Са ушима, оклепмавелим од извлачења, може да брише сузе због тога како је изгледао дочек председника Вучића у Француској.

Не само да тешко подноси онакав дочек, поштовање и углед који Вучић има, а који он за три живота не може имати, него му тешко пада и то што се Вучић тамо борио за интересе Србије. А он, као слуга странаца, навикао на туђе.

Борбени авиони који ће појачати и оснажити нашу војску, додатно утичу на фрас овог НАТО послушника, задуженог за уништење српске војске.

И чињеница да тамо, где су молили за санкције Србији, укидање њене независности, страну истрагу и где су највише пљували Србију, Вучић је дочекан на највишем могућем нивоу, разара га. До те мере да чак и у бедном служењу странцима испада шарлатан!