НИКОЛИЋ: СРБИЈА ЈЕ БИЛА НАЈВЕЋИ ГУБИТНИК ЗА ВРЕМЕ БОРИСА ТАДИЋА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.04.2023.

Ивана Николић

члан Председништва Српске напредне странке

Ништа није ризиковао Борис Тадић док је био председник Србије, а најмање свој живот, како изјављује. Нису грађани изгубили памћење па да поверују у његове измишљотине и лажи. Напротив, гледао је само своје интересе, борио се за мандат и Србију гурао у амбис. Он је био једна велика срамота за српски народ. Председник, који није поносан што је на челу државе. Председник, у чије време се Србија само извињавала и који је срозао углед наше земље.

За време овог губитника у Србији су се десиле најгоре ствари за наш народ. За два мандата по питању Косова и Метохије, сва његова политика стаје у неколико речи - побегао, ћутао, крио се. У његово време је проглашена независност лажне државе Косово, у његово време је прогоњен наш народ са Косова и Метохије, у његово време су постављене границе на Јарињу и Брњаку. Да има имало морала, стида, не би требао да се оглашава за било коју тему у вези са Косовом и Метохијом. Ова срамота од председника Србије, да би остала на власти, молила је америчку администрацију да се одложи признање тзв. "Косова" док не прођу председнички избори 2008. године у Србији.

Што се тиче економије, Србију је завио у црно. Његов режим је познат по пљачкашким приватизацијама, управо тада је криминал цветао и он је имао подршку у таквим круговима. Познат је и по томе што је у његово време пола милиона људи остало без посла, на улици, на фабрике су стављени катанци. Ништа се није градило, Србија је била јадна и уништена држава. Такође, познат је и по томе што је његов режим узимао скупе кредите, и то пред изборе, да би људима исплатили пензије и тако добили који политички бод.

Коју год област да погледате - видећете само пораз. Србија је била највећи губитник за време Бориса Тадића.

Јасно је да не може да поднесе то што политика председника Александра Вучића доноси најбоље резултате Србији и што се бори за интересе српског народа, што чува мир, што се бори за Косово и Метохију, што јача нашу економију, доводи фабрике, отвара нова радна места, повећава плате и пензије на здравим основама - све оно што Тадић није знао и није хтео да ради, јер га Србија није интересовала. Остало му је да се јадно оглашава на друштвеним мрежама или у тајкунским медијима, да немоћно и бедно напада председника Александра Вучића. Сваки пут пре него што нешто напише или каже нека погледа резултате избора, да се подсети шта народ мисли о њему и колико жели да он управља Србијом и брине о нечијем животу.