НИКОЛИЋ: ТЕЖАК И ПОГУБАН ДАН ЗА МРЗИТЕЉЕ СРБИЈЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 22.04.2023.

Ивана Николић

члан Председништва Српске напредне странке

Какав тежак и погубан дан за мрзитеље Србије. Огрезли у мржњи према председнику Александру Вучићу, лоши и зли у намери да нанесу штету својој држави, припадници антидржавног сектора су из дана у дан све нервознији.

Нервозни су, јер када год покушају да отежају позицију Србије - заправо покажу колико су немоћни и јадни. Уличарску политику грађани не желе. Такав пројекат странаца у Србији, као што су лажне патриоте, грађани не желе.

Данас, када смо имали одличан приказ наше војске у Батајници, где смо видели најсавременије оружје и све оно од опреме што Србија није имала, а данас има захваљујући председнику Александру Вучићу, антидржавна опозиција је покушала да јадно скрене пажњу на себе, направивши некакав скуп у Новом Саду, који су, иначе најављивали неколико недеља раније, али доживели су дебакл.

Исто данас, дан пред одржавање нелегалних избора на Косову и Метохији, под патронатом терористе Аљбина Куртија, "српска опозиција" се удружује и оркестрирано напада председника Вучића. Милош Француз, Милица Лажљивица и Бошко Колубара Транс - скупили се да баљезгају о председнику Вучићу, нападајући га - покушавају да одраде посао за терористу Куртија, али им не полази за руком. Не желе грађани нити да их виде, нити да слушају њихове лажи. Уместо да подржавају Србе са Косова и Метохије, у свим одлукама, нарочито о одлуци да сутра бојкотују контејнер изборе - они желе да ослабе позицију председника Вучића и Србије, како би свом ментору Куртију олакшали посао у злим намерама.

Приметили су грађани Србије када год треба да се покаже јединство због нашег народа на Косову и Метохији, када се суочавају са притисцима и тешким ударцима, малтретирања од стране терористе Куртија - лажна опозиција у Србија, антидржавни сектор покушава да слаби позицију наше земље. И то раде на врло јефтин начин, лажима, измишљотинама, чистом демагогијом и нападом на председника. Верујем да су ти лажњаци данас јасно видели да је народ схватио ко су, да не желе да слушају оне који би сутра, да им се укаже прилика, уништили све за три дана.

Грађани Србије су и данас показали да подржавају пристојну и напредну Србију и да желе мир, који чува председник Александар Вучић и желе напредак, који имамо захваљујући његовој државотворној политици.