ОПОЗИЦИЈА БИ ДА ОДЛОЖИ ИЗБОРЕ?! ПРПА БАТО!

ПРПА БАТО! Овим речима бисмо могли да опишемо реакције опозиционих првака на најављено понављање београдских избора, јер сада би они да их одложе?! Поред свих повика да су избори покрадени, да су покојници гласали, да ће ЕУ чизма да згази Вучићев режим, да само што нису уведене санкције Србији, да ће да се повуку све стране инвестиције, да само фали да Вучића нема па ће да Србијом тече мед и млеко, да је Косово изгубљено, да се већ касни са увођењем санкција Русији, убрзо је из ЕУ стигао дуго чекани литерарни састав који су покушали да издиктирају Ђилас, Зеленовић и остали српски петоколонаши, каже члан Српске напредне странке, др Бранко Вујковић.

А ЕУ све супротно написала, осим сталног притиска да се уведу санкције Русији, и да се призна Косово, на шта су већ добили Вучићево НЕ. Поменуше и ”неовисне” медије НОВУ и Н1 пример опозиционе ”демокрације”, као медије који се користе средствима који су супротни са свим члановима кодекса новинара Србије.

Распричао се шабачки несрећник Зеленовић по ”Данасоиду” (вероватно захваљујући и старим заслугама и џаковима новца које је из буџета града Шапца давао овом опозиционом таблоиду). Растрчао се по бриселским кафићима да вуче за рукаве ”утицајне” ЕУ политичаре, познате по великој љубави према српском народу. Сакрио се иза Виолине сукње (мада ту ВИП место заузимају студент Лазовић и Добрица), па кевће на оног који не да на Србију.

Каже зелени кловн, да опозиција треба да направи ”општенародни покрет отпора” и да ту буду Милош Јовановић, Воја Михаиловић и ПроГлас, као противници Вучића. Хвала му што је још једном потврдио ко све припада ”општеиздајничком покрету отпора”. Још лакши избор Београђанима да на предстојећим изборима знају да је само један покрет надстраначки и народни - Вучићев покрет. Хвала му што цитира Михаела Рота, Куртијевог побратима из Немачке, који је Србе прогласио геноцидним народом кривим за бомбардовање од стране НАТО-а.

Ускоро ће Београђани, али и грађани низа локалних самоуправа поново на референдум, да потврде још убедљивију победу политике Александра Вучића која је довела ЕКСПО 2027 у Београд и Србију. А опозиција…Неко под скуте Михаелу Роту, а неко под сукњу Виоли фон Крамон.

Члан Српске напредне странке, др Бранко Вујковић