ОПОЗИЦИЈА, ИЗГЛЕДА, СПРЕМНА ЗА ИЗБОРЕ!

Е мој Зеленовићу, ти у свом граду не можеш да окупиш више од 50 људи, а позиваш на републичке изборе. Да ли то значи да је у Шапцу све перфектно и да власт ради одлично? Задовољан сам ако тако мислиш јер видим да локалне изборе не смеш ни да поменеш. Ако мислиш да није добро, хоћеш ли на изборе у Шапцу??? Ако не можеш сам да одлучиш, питај Душана Петровића да ли са 50 људи на протесту смеш да тражиш промену власти и ванредне изборе.

Јуче си под вашарском шатром показивао политичку моћ са Лутовцем, Поношем и својим страначким врхом. Данас грађана нема јер њих зовеш за подршку само на улицу. Кад је мрсно, њих нигде нема, а кад ти треба ,,масовност”, онда се сетиш грађана. Тако си радио и док си био на власти и људи се тога одлично сећају.

Зашто ти ниси стао као говорник пред скуп, као организатор протеста (како си почео сада да се представљаш), већ опет потури мученог Велимира Кузмановићa?

Јави ако се предомислиш за локалне изборе, или ти је само Београд битан? Српска напредна странка увек је спремна за изборе, а по броју људи на протесту видим и ти.

П.С. У Шапцу има 100 изборних места, само да не заборавиш.

Др Александар Пајић,
градоначелник Шапца,