ОРЛИЋ: ЂИЛАС И ЕКИПА ТРОВАЧА ТРУДЕ СЕ ДА ПОКАЖУ ШТА СУ ФАШИСТИЧКЕ МЕТОДЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.02.2021.

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

Жути тајкун Драган Ђилас и екипа дежурних тровача јавности са његовог платног списка, листом удомљених на плати у Ђиласовој приватној фирми, труде се из петних жила да покажу у пракси – шта су то тачно фашистичке методе у политици.

Баш те, фашистичке методе, су управо они примењивали када су долазили пред стан Горана Весића, да му малтретирају породицу и јавно прете. Нико други то није радио. Те и такве методе су Ђиласови плаћеници примењивали и када су организовали нацистичке ломаче за књиге у сред Кнез Михаилове улице. Никоме другом ништа слично није пало на памет. Фашистичке методе ови бандити примерују сваки пут када долазе пред просторије других странака, да тамо вређају, провоцирају и изазивају физичке сукобе. Нико други не би то себи дозволио. Најобичнији фашизам представљају и њихови јуриши на Народну скупштину, уз бакље, псовке и дивљачке урлике као позив да се зграда запали. Нико други није ни покушао тако нешто. Подли и прљави фашизам, и баш ништа сем тога, био је и покушај убиства народног посланика Маријана Ристичевића на самом улазу у ту Народну скупштину, гебелсовски правдан потом одвратним лажима да је тај човек „држао нож“, па је ваљда заслужио да му разуларена хорда разбије главу? Нико други се није спустио на тај ниво мржње. Фашизам, ништа друго, су били и њихови јуриши на јавни сервис и Председништво Србије, покушаји да се полиција дивљачки прегази возилом, као што су фашизам и све поломљене руке и ноге, разбијене главе полицајаца који су штитили имовину свих грађана ове земље. Све то иде на образ и душу хулигана и криминалаца инструисаних од стране жутог тајкуна и његовог картела. Нико други на такво бешчашће још није спао.

Као последица те неконтролисане мржње, те безобалне агресије и тог распојасаног фашизма Драгана Ђиласа и његових сатрапа, већ су у дворишта породичних кућа људи из Српске напредне странке летеле ручне бомбе. Шта још треба да се догоди, па да буде коначно – доста? Шта је следеће?

И не, није смешно ни када у одсуству сваког разума тајкунска булумента у покушају да себе прикаже као жртве, кокошке прво проглашава за дилере, а потом и за атентаторе, само да би се у неком новом неписменом саопштењу обрушила на Александра Вучића и Српску напредну странку. Одавно већ баш ништа у вези са овим тајкунско – лоповским картелом из бившег режима није за смех. Фашисти заслужују само презир и само гађење. То је и једина реакција коју од пристојног и поштеног народа у овој земљи добијају, где год да се појаве. Таман како су и заслужили.