Саопштења

ОРЛИЋ: ОДАВНО СУ ОБРАДОВИЋ И ЂИЛАС ПРЕШЛИ СВЕ ГРАНИЦЕ ЉУДСКОСТИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 15.02.2020.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Одавно су фашиста Бошко Обрадовић и његов газда, тајкун Драган Ђилас, у сејању патолошке мржње према Александру Вучићу прешли све границе људскости. Отров који на породицу Вучић бацају руке којекаквих "сибина" носи јасан потпис Обрадовића и Ђиласа. Такво зло се сервира само из њихове кухиње.

Сумануто и подло, сваком пристојном човеку одвратно: тако се тајкуни, лопови и фашисти вечито жељни власти обраћају Александру Вучићу и његовој деци. Баш као и небројено пута до сада, непрегледном низу ужасавајућих порука у којима се призива смрт и прети силовањем, увек се додају нова зверства. Јер другачије не умеју. Безобална мржња отела се свакој контроли, претворила се у пустош намерену да физички уништава. И то уопште не крије.

Ови и овакви помрачени умови данас Србији нуде "грађански рат" као своју политичку понуду. И очигледно мисле да је народ спреман да следи позив на мржњу до истребљења. Греше.

Ми смо народ пристојних људи, оних који чувају и своју и туђу децу, које води љубав према Србији и који баш због тога подржавају Александра Вучића и његову политику изградње боље будућности за сву децу Србије, достојанства за сваку породицу у овој земљи. Који подлости и несрећу сервиране од стране Обрадовића и Ђиласа може само да сваки пут јасно осуди и одбије - са гађењем. Они са овим народом немају ништа.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА