ОРЛИЋ: ПОЛИТИКА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА ЧУВА СРБИЈУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.11.2023.

"Избор је 17. децембра врло једноставан и само један: бирамо тада хоћемо ли у прошлост, оличену у Драгану Ђиласу и потпуном уништењу Србије, или ћемо у будућност, у којој ћемо резултате да сачувамо, своју земљу и њене успехе да одбранимо и да снажно гурамо напред. Такву будућност гарантује једино она изборна листа која носи име председника Вучића", поручио је др Владимир Орлић, кандидат са листе "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане", у разговору са грађанима Панчева.

Како је нагласио, политика председника Вучића једина чува Србију. Такође, искористио је прилику да, током обиласка штанда Српске напредне странке, захвали активистима који посвећено раде за своју земљу.

"Љубав према Србији је оно што нас је све заједно од почетка водило, што нам је дало снагу да радимо и постижемо резултате и због које је подршка народа председнику Вучићу неприкосновена и недвосмислена. Зато ће победа 17. децембра бити најубедљивија и највећа до сада", рекао је др Орлић.